Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δεν Πληρώνω: Εϊναι Κα-θή-κον !Ακούστε γρακύλοι: Φοροεισπράκτορες και καρπαζοεισπράκτορες των τοκογλύφων, των μαυραγοριτών της κατοχής, των όρνεων-"επενδυτών", των κάθε είδους κατακτητών. Δεν έμεινε τίποτα να σας δώσουμε. Τάχετε αρπάξει εδώ και δεκαετίες. Ρημάξατε τη χώρα με το μαστίγιο και με το καρότο. Την αφήσατε, όχι μία, αλλά χίλιες φορές ανυπεράσπιστη στους λύκους, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει τη μερίδα σας στο πλιάτσικο της πατρίδας μας.

Ακούστε γρακύλοι: Τούτη τη φορά δεν μπορείτε να μας εξαπατήσετε. Γιατί δεν θέλουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να χώσουμε το χέρι στη τσέπη και να σας πούμε πάρτε τα, δεν μας επιτρέπεται να σας εκχωρήσουμε την αξιοπρέπεια των παπούδων και των γιαγιάδων μας ! Δεν θέλουμε να γίνουμε συνεργοί σας στην έσχατη αφαίμαξη του τόπου μας, δεν θέλουμε να οπλίσουμε το χέρι σας για να μας κατασφάξει. Αρκετά !

Ακούστε γρακύλοι: Με μια προβειά και μια μπέρτα ξεσκισμένη γίνατε πατριώτες και μνηστήρες των αξιών μας, πιστεύετε σε έναν Θεόν. Εσείς που μόνος σας Θεός είναι η δοτή εξουσία και τα λάφυρά της. Ξέρετε πολύ καλά πως δεν πιστεύετε σε κανέναν θεό, ομολογείτε κυνικά πως δεν είμαστε παρά οι αριθμημένοι των κρεματορίων. Αφού μας κλέψατε τον πλούτο μας, διαπομπεύσατε τις αξίες μας, ευνουχίσατε τα όνειρά μας, καταργήσατε το δικαίωμά μας να ελπίζουμε, επιστρατεύεσθε τώρα σαν οι οδηγοί των καμιονιών προς την Κόλασή μας.  

Ακούστε γρακύλοι: Το  Δεν πληρώνω είναι ο νέος μας όρκος, το Μολών Λαβέ, το Ελευθερία ή Θάνατος, το σύγχρονο Αρκάδι μας. Δεν θα σας δώσουμε τα σπαθιά μας να μας πάρετε το κεφάλι, δεν θα σας παραδώσουμε το ψωμί των παιδιών μας για να τα κάνετε δούλους στα σκλαβοπάζαρα των ειδικών οικονομικών ζωνών των αφεντικών σας, δεν θα πτωχεύσουμε την πατρίδα μας. Κάθε οβολός μας στα ταμεία σας είναι το αίμα μας που θέλετε να αποστραγγίξετε, αλλά είναι και το βότανο που θα σας θεριέψει.

Ακούστε γρακύλοι: Ήλθε η ώρα να φτύσουμε στα μούτρα σας τις εντολές των εντολέων σας, τα χαρατσιόχαρτα των αγάδων σας. Έρχεται η ώρα της διαπόμπευσής σας, σαν τις πόρνες του Παρισιού το '45. Και γελοιοποιήστε αν μας κουνάτε το δάκτυλο, αν ανεμίζετε το μαστίγιο πάνω από τα κεφάλια μας. Γιατί θάλθει η στιγμή που θα ευχόσασταν πρώτοι οι αγάδες σας να είχαν πάρει τα κεφάλια. Αν δεν έχετε το ανάστημα να αποδεχτείτε τη μοίρα σας, αν μπορείτε προς το παρόν να κρυφογελάτε ανάμεσα στις σελίδες της ιστορίας, αν δεν έχετε την συστολή να προφέρετε τις λέξεις μας, αν δεν έχετε το φόβο να εμφανίζεστε ακόμα στην Αγορά, τόσο το χειρότερο για σας.  

Ακούστε γρακύλοι: Είδαμε στα 191 χρόνια της ανεξαρτησίας μας τις πιρουέτες σας, δοκιμάσαμε τις εξαρτήσεις σας, γευθήκαμε τις προδοσίες σας. Αναγνωρίζουμε την προβειά των λυκανθρώπων που κατασπαράζουν όποιον βρούν μπροστά τους. Τα χνώτα σας μυρίζουν αίμα, η φωνή σας ηχεί σαν τον βρυχηθμό της ύαινας, το βλέμμα σας είναι σκοτεινότερο ενός νυκτόβιου αρπακτικού.

Μάθετε τελικά γραικύλοι. Και σείς οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι: Δεν περιμένουμε να μας σώσετε. Κοιτάτε να σωθείτε εσείς και το κομπόδεμά σας. Γιατί στα 4.000 χρόνια της ιστορίας μας, ένα λάθος δεν κάναμε  ποτέ: Να σμίξουμε με τους προδότες μας. Ας σας στεγάσουν αυτοί που περιέθαλψαν και τους εγκληματίες του 3ου Ράϊχ, αν δεν τους γίνετε βάρος
----------------------------


ΥΓ: Με χαρά διάβασα το άρθρο του Στάθη στην Ελευθεροτυπία του Σαββάτου. Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα που με συγκίνησε περισσότερο. Έχει και κάποια "συγγένεια" με αυτό που διαβάζετε..


....."Οχι, δεν είναι πατρίδα μου οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μου είναι η τήρηση του Συντάγματος.
    Οφείλω να αντισταθώ για λόγους στοιχειώδους ευπρέπειας στον Υπουργό Οικονομικών -εν προκειμένω στον Βενιζέλο- που βάζει 23% ΦΠΑ στην μπουγάτσα αν είναι αλμυρή και 13% αν είναι γλυκιά. Η μαλακία δεν είναι θεσμός,

ούτε μπορεί πατρίδα μου να γίνει ο εκβιασμός, η τρομοκρατία, η καταστολή, ο παραλογισμός και η ανικανότης. Και η ντροπή.

Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, της μάνας μου και του πατέρα μου η ιστορία, των παιδιών το πεδίο -δεν μπορώ να την παραδώσω μικρότερη.

Δεν ανέχομαι πλέον τους χυδαίους που με κατασυκοφάντησαν urbi et orbi ότι είμαι διεφθαρμένος και τεμπέλης, ότι μαζί τους τα έφαγα. Οφείλω να τους αντισταθώ. Να τους απονομιμοποιήσω. 

Δεν πρόκειται να πληρώσω τα χαράτσια που μου επέβαλαν και θα μου επιβάλουν, πρώτον διότι δεν είμαι ούτε τούρκος ούτε ραγιάς για να με σφάζει όποτε γουστάρει ο αγάς -ούτε είναι η χώρα μου οθωμανικό σαντζάκι, ώστε νόμος νά 'ναι η ανομία και δεύτερον δεν θα νομιμοποιήσω με τον οβολό μου τη ληστεία εναντίον όλων μας -διότι δεν πρόκειται περί κάποιας θυσίας για να σωθεί η πατρίδα

..αλλά πρόκειται για το τίμημα της προδοσίας -την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.
Οχι, δεν θα πληρώσω το μερίδιό μου για τα τριάντα αργύρια του Ιούδα, δεν θα γίνω συνένοχός τους. Ως εδώ!

Δύο χρόνια τώρα η χώρα καταστρέφεται. Σε αυτό συμφωνούν όλοι, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια μάς γύρισαν πίσω στο 1950 -οφείλω συνεπώς να αντισταθώ.

Πατρίδα μου ήταν τα σχολικά βιβλία -τα 3.000 χρόνια της παιδικής μας ηλικίας, απ' τον Ομηρο ώς τον Νίκο Γκάτσο - τι να προδώσω και γιατί; τα κυπαρισσάκια ή τα ηλιοβασιλέματα;
Δεκάδες φορές ώς τώρα στην Ιστορία τον μονόδρομο προς τα Τάρταρα τον έχουν φράξει τα οδοφράγματα..."

Ελευθεροτυπία 8/10/2011

Σχετικές αναρτήσεις:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

επισκέψεις

IP Widget For Website