Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Διαγγέλματα Πολέμου...

ρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές 
και ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές
 όσο επώδυνες και αν είναι.."




Από τις Βρυξέλες, από τη Φρανκφούρτη, από την Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου βρέθηκαν οι δοσίλογοι ολετήρες και πάντα μέσα από τις οθόνες, μας κήρυξαν χθές επίσημα πια τον πόλεμο. Έβγαλαν τις μάσκες, αχρείαστες πλέον. Προμήνυμα και όρκος εσχάτης αφοσίωσής των στο καθήκον που τούς ανέθεσαν τα αφεντικά τους. Την μέχρις εσχάτων εξόντωσή μας.

ή εσείς ή Εμείς μάς διαμήνυσαν και μάς διαμηνύουν κάθε λεπτό μέσα από τα επτάτοιχα φρούριά τους, περικυκλωμένα από επτάτοιχα αποσπάσματα ασπιδοφόρων φρουρών.

 ή εσείς ή Εμείς, οι αγορές, οι τοκογλύφοι, τα όρνεα, τα λαμόγια, οι υποτακτικοί. Οι τράπεζες θα σωθούν, οι δανειστές θα σας γδύσουν, βιομήχανοι, εργολάβοι και επενδυτές θα αρπάξουν τη χώρα, οικόπεδο-φάμπρικα για τα ανομολόγητα σχέδιά μας.

Οικόπεδο και αποικία και φάμπρικα για την Ανάπτυξη, για την αναμορφωμένη νεκρανάσταση της, ξεχασμένης στα κιτάπια της ιστορίας, εποχής της δουλείας. 

Σε σατραπείες και τιμάρια η χώρα, τόσα όσα χρειάζεται για να πάρουν όλοι: όλοι οι καλοί άνθρωποι των αγορών, των τοκογλύφων, των τραπεζών, του ΔΝΤ, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιούνκερ, του Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ, του Μπαρόζο, του Σόρος. Όλοι οι ρουφιάνοι ντυμένοι επενδυτές, όλα τα ανδρείκελα. 

Διεμοιράσαντο τα ιμάτιά μου εν εαυτοίς και επί τον ιματισμόν μου έβαλον κλήρον. Κλήρον, όχι Πόλεμο ! Στην επικράτεια της Εσπερίας τέτοιες βαρβαρότητες δεν επιτρέπονται. 

Τί όμορφα που επαναλαμβάνεται η ιστορία ! Ούτε μιας μοίρας απόκλιση δεν επιτρέπει στον εαυτό της...

  ..Να ένας άβουλος (;) λόγω προπατορικού αμαρτήματος πρόεδρος Δημοκρατίας, να ένα ανδρείκελο-πραματευτής, να ένα δουλικό ευτραφές για όλες τις οικονομικές διεκπεραιώσεις , να ένας γκλαμουράτος αφιονισμένος υπουργός των SS για να την καταστολή των ανυπάκουων, να οι κήρυκες της νέας εποχής, να οι μαυραγορίτες, να οι ρουφιάνοι με ή χωρίς κουκούλα, να οι δοσίλογοι,  άπαντες για το ψωμί των ..παιδιών τους και για μια θυρίδα στην ασπόνδυλη Ελβετία.  

  ..Να και η νέα Γερμανία με το προτεκτοράτο τηςΕργοστάσια εθελοντικής εργασίας - Arbeit Macht Frei - κρεματόρια με πρωτόκολλο. Πρώτα ο λαθρομετανάστης, μετά ο αθίγγανος, μετά οι κομμουνιστές, μετά..

Ποιός έχει σειρά ; ..ο Πρετεντέρης. Που έτεινε χείρα συμπαθείας και βοηθείας στον χειμαζόμενον εν κρανίω κύριον Καρατζα-Φύρερ. 

"... η Αριστερά μετέρχεται όλες τις μεθόδους πίεσης και εκφοβισμού για να επιβάλλει τη δική της ανάγνωση και παρουσίαση της πραγματικότητας.....Όλα δείχνουν ότι έχουμε ένα νέο στοιχείο στο πολιτικό σκηνικό, μια υπαρκτή απειλή την οποία ουδείς πλέον δικαιούται να παρακάμπτει ή να αποσιωπά..."
(Πρετεντέρης στο Βήμα της 9/10/2011).

Άμα ελπίζει ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί του ότι θα το βρεί από εκεί που το περιμένει, με ζώνουν τα μαύρα φίδια.. Δεν πειράζει, μαύρο φίδι, κόκκινο φίδι, αρκεί να πιάνει ποντίκια.. 

... θαυμάσια κατάσταση ολίγον πριν το Τέταρτο Ράϊχ... 


Βγήκε από τη χώρα χθές το Ανδρείκελο και αγαλλίασε, ξεδιπλώνοντας την χαρισματική του προσωπικότητα ενώπιον της Μεγάλης Πύλης και κάνοντας ρόμπες όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ακόμα και τους διατεταγμένους παπαγάλους του. Αλλά, ακόμα και τον ίδιο !  Χάρισμά Σας Όλα !

"Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές και ο ελληνικός λαός θέλει αυτές τις αλλαγές όσο επώδυνες και αν είναι
   δήλωσε απευθυνόμενος στον Βαν Ρομπάι, το Ανδρείκελο, ξεχνώντας αυτά που είχε πεί την προηγούμενη μέρα. 
 "Εγώ θα προχωρήσω με κάθε τίμημα"

Άμα είσαι ταγμένος να σκύβεις, δεν έχεις όρια, δεν έχεις μνήμη. Και όταν δεν την έχεις, τη μνήμη, με κάθε προθυμία προστρέχεις στα έκνοα προστάγματα των αφεντικών σου, εν χορώ και αγαλλιάσει.  Τότε, ρίχνεις άγκυρα στο υπερπέραν της γελοιότητας. Και όχι μόνον εκεί..

Ανθυγιεινό το ευτελές, πιο ανθυγιεινό και από το να κουνάς το δάκτυλο στους ραγιάδες, να υπογράφεις νόμους και διαταγές για την καταστολή τους, να συναλλάσεσαι με τον Μπόμπολα για τα σκουπίδια, να τραπεζώνεσαι με τραπεζίτες με το φόβο του άπαχου βελουτέ και των αυγών.


Ομοβροντία πολεμικών διαγγελμάτων χθές. Και ασπίδες - εισαγωγής παρακαλώ -  μέσω Ηγουμενίτσης τα τάγματα των συμμάχων. Αποβιβάσθηκαν για την απόκρουση του κομμουνιστικού κινδύνου. Βενιζέλος, Καστανίδης, Ραγκούσης σε επαγρύπνηση και δουλική παράκρουση. Φρυαττόμενοι, κραδαίνοντες μάχαιραν επί τον μισθό των απεργούντων και ρόπαλα κατά των καταληψιών.

Ρίχνουν άγκυρα στο υπερπέραν της γελοιότητας. Και όταν αυτή, η γελοιότητα, συναντά τη δουλικότητα, την προδοσία και την καταστολή, ένα μαύρο α-φώς πλακώνει τη χώρα.

Η χώρα κινδυνεύει όπως διαπιστώνει και ο Πρετεντέρης. Τοιμάστε τις κρεμάλες, ανοίξτε τα ξερονήσια και θα δούμε ποιοί θα τις απολαύσουνε και ποιοί θα τα επισκεφθούνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

επισκέψεις

IP Widget For Website