Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μπένυ πήρε το όπλο του



Ο Μπένυ πήρε το όπλο του....
.... και μές στην άγρια νύχτα έδιωξε την τρόϊκα από τη χώρα μας.

Που να το φανταζόμουν. Ο Μπένυ στο βουνό !  Τα μάθατε ασφαλώς τα νέα. Από σήμερα τρόϊκα γιοκ, από σήμερα (και για 9 μέρες) θάχουμε πούρο σοσιαλισμό. Μέχρι και τη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά μας ξανάρχεται.

Να το παραδεχτώ: Δεν πήγαινε αύριο 3 του Σεπτέμβρη να αλωνίζει η τρόϊκα στο Σύνταγμα. Έτσι ο Μπένυ, σκορπίζοντας ρίγη εθνικής περηφάνειας, σήκωσε το όπλο του, άγγιξε την σκανδάλη και είπε: Ούστ κερατάδες  από τη χώρα μου. Θάλθετε όποτε σας καλέσω εγώ.

Τώρα από κακιές κουβέντες άλλο τίποτα ! Λένε φερ' ειπείν οι μισθοφόροι παπαγάλοι ότι Μπένυ και τρόϊκα δεν τα βρήκαν στους αριθμούς, δεν τα βρήκαν στα μέτρα για το κουστούμι μας, και άλλα φαιδρά. Ας είναι, κάθε ξωπέτα-θαύμα  καλή είναι. Και τι θαύμα: 9 ημερών. Όχι σαν εκείνο του χρηματιστηρίου που δεν κράτησε ούτε μια  μέρα..

Τώρα ο Μπένυ με νέες δυνάμεις και νέα φώτιση από την αυριανή επέτειο, θα υποδεχτεί την τρόϊκα την επόμενη φορά με άλλον αέρα. Έτσι για παράδειγμα, θα "αντισταθεί" στις απολύσεις, στον νέο εργασιακό μεσαίωνα, στο νέο κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων, προτάσσοντας δε τις χθεσινοβραδυνές του δάφνες, θα δείξει ανυποχώρητος στην απαίτηση της τρόϊκα που είναι μία και μοναδική: οι εργαζόμενοι στην κόλαση και γρήγορα. Αυτό απαιτούν οι νέες εποχές, αυτό χρειάζονται οι αγορές. Αλλά για αυτό το θέμα θα επανέλθω.

ΥΓ: Τώρα μην μου πείτε ότι εν όψει της δρυμήτερης επανόδου της τρόϊκα, ο Μπένυ δεν θα τολμήσει να γλύψει λίγο από το χθεσινοβραδυνό δαφνόμελο.. Τι στην οργή ! Τζάμπα τό θεατρικό concept ?




2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ο Μπένυ νομίζει τη χώρα τσιφλίκι του!
και φυσικά πράττει ό,τι απαιτούν οι νέες εποχές, και αυτό που χρειάζονται οι αγορές.
Το μάθαμε άλλωστε ότι Ο τσάροΒαγγέλης δεν ανέχεται "μύγα στο σπαθί του"

Τα είπαμε? Καλορίζικο το μπλογκάκι!!!
καλή συνέχεια και καλά @ταξίδια!!!

eApenanti είπε...

Τάπαμε, τάπαμε, πριν φύγεις για διακοπές
Και πάλι ευχαριστώ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

επισκέψεις

IP Widget For Website